Jeugdviswedstrijd op woensdagavond 23 juni - doe je mee?!

Zaterdag, 19 juni 2021

HSV Heusden organiseert op woensdagavond 23 juni van 18:30 - 20:00 uur een jeugdviswedstrijd aan De Drie Meren te Vlijmen. Je hoeft geen inschrijfgeld te betalen, maar dient wel lid te zijn van onze vereniging. Tot 14 jaar kan je gratis een jeugdvergunning aanvragen op onze website en zo kan je direct met 1 hengel gaan vissen én deelnemen aan de wedstrijd! Ben je ouder dan 14 jaar dan dien je in het bezit te zijn van een VISpas. Lijkt het je leuk om mee te doen met de wedstrijd? Dan graag uiterlijk op dinsdag 22 juni je interesse kenbaar maken bij de wedstrijdcommissie. Klik op 'lees verder' voor de contactgegevens. Op woensdagavond dien je om 18:00 uur aanwezig te zijn bij de bushalte aan de Mommersteeg i.v.m. het loten van de stekken.

Contactgegevens wedstrijdcommissie:
Jozef van der Wens : 06-54976622 of René van Dommelen : 06-15589295