Uitslag afsluitende witviswedstrijden 9 en 10 oktober

Maandag, 11 oktober 2021

In het weekend van 9 (Maas) en 10 (Drongelens Kanaal) oktober zijn de laatste twee witviswedstrijden van dit kalenderjaar gevist. De uitslag kunt u inzien door op 'lees verder' te klikken. Ondanks dat door Corona een deel van het wedstrijdschema is komen te vervallen zijn er toch behoorlijk wat wedstrijden wél doorgegaan én is er een Sportvisser van het Jaar 2021! De prijsuitreiking hiervan zal plaatsvinden tijdens de Algemene Ledenvergadering op vrijdagavond 29 oktober in de Remise te Drunen. Dan zal tevens de prijsuitreiking zijn van het Koningsvissen en de Karperkoppelwedstrijd.